tiistai 21. heinäkuuta 2015

Sisä- ja ulkotäytöt tehty!

Vaikea ymmärtää, että viime kirjoituksesta on aikaa kulunut vain pari vuorokautta. Työmiehet painavat hommaa niin rivakkaan tahtiin, että valmista syntyy nopeammin kuin uskoisikaan. Jos ylipäänsä ajatellaan tätä rakennusprojektia kokonaisuutena, on uskomatonta, että tontti oli vajaa kolme kuukautta sitten vielä koskemattomassa tilassa. Aika on kulunut hurjan nopeasti!

Mutta itse asiaan! Eilen kaivinkone saapui siis toiselle kierrokselle täyttötöitä varten.Ensimmäinen raapaisuPerusvesikaivon liitännätRoutaeristysViemäriputkeaViemärilinjan suunnitteluaSe on siinä.Ja sitten taas lisää maata laatikkoon. Välillä oltiin jumissakin..Ojaa kaapelille tai mille lie..Hiekkalaatikko täynnä.


Kaikesta ei tullut valitettavasti otettua kuvaa, mutta myös piha-alue on saanut uusia pengerryksiä ja muotoja. Mahtavaa, kun piha alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan, samoin itse talo vaikka seinät vielä puuttuvatkin. :)

Seuraavaksi alkaakin sitten lattialämmitykseen ja -valuun valmistautuminen. Nyt on aika taas parin päivän siestan, huomenna laitan isännän rentoutumaan ja katsomaan sekä kuuntelemaan erästä sähkövirtaan liittyvää humppaorkesteria Hämeenlinnaan. :)

Mukavaa loppuviikkoa!

1 kommentti:

  1. Hei kivaa löytää lisää hirsiblogeja :) Aika samassa mallissa mennään, meille myös tulossa kontion toimitus syyskuussa :) Tsemppiä teille!

    VastaaPoista